Är ditt namn skrivet i livets bok?

”Och var och en som inte fanns skriven i livets bok, kastades i den brinnande sjön.” Upp. 20:15

Många människor strävar efter att deras namn ska bli kända och ihågkomna. De gör nästa vadsomhelst för att uppnå kändisskap och sårar ofta många människor efter vägen. Men vad hjälper det en människa om hennes namn är känt på jorden, men inte i himlen? Varje sund människa borde förbereda sig för evigheten. Bibeln talar tydligt om för oss att det är antingen himlen eller helvetet som människosjälen går till efter döden. Detta är så oerhört allvarligt.

”Herren är inte sen eller dröjer med det som han har lovat, såsom en del menar, utan han har tålamod med oss och vill inte att någon ska gå förlorad, utan att alla ska få tid att omvända sig.” 2 Petr. 3:9

Gud är god och han vill inte att någon människa ska gå förlorad till helvetet. Gud vill att varje människa vänder om till honom och tror på och följer Guds Son, Jesus. Detta är Guds vilja för varje människa. 

Om du inte har öppnat ditt hjärta för Jesus ännu så är det dags att göra det. Skjut inte detta på framtiden. Du vet inte när du lämnar jordelivet. Vänd om till Gud idag och börja följa och tro på Jesus. Då blir ditt namn skrivet i livets bok.

”Jag säger er: På samma sätt blir det glädje bland Guds änglar över en enda syndare som omvänder sig.” Luk. 15:10

Idag kan ditt namn bli känt i himlen och du kan skapa glädje för Gud och Guds änglar genom att vända om, bort från synden, till Guds öppna och kärleksfulla famn. Säg till Jesus att du vill bli ett Guds barn nu.

Gud välsigne dig.